Arkiv per månad: maj 2018

Inkokt rabarber

Inkokt rabarber är ett väldigt enkelt och gott sätt för att ta till vara på försommarens rabarber. Och just vaniljinkokta rabarber är nog min favorit. Rabarber är en väldigt användbar grönsak, precis du läste rätt, rabarber är faktiskt en grönsak men används oftast i bakverk och desserter även om den även är väldigt god att [...]

Av |2019-01-15T09:39:15+01:00maj 30th, 2018|DESSERTER, Inläggningar, Recept, Tillbehör|0 kommentarer

Hallonkaviar

Att göra hallonkaviar eller hallonpärlor, är ett väldigt enkelt sätt att överaska dina middagsgäster och klassas som molekylär matlagning. Dock en väldigt enkel form av det och allt du behöver är lite fruktjuice, agar agar och kall olja. Hallonkaviar eller hallonpärlor som de också kan kallas är väldigt enkelt att göra och kräver inte [...]

Av |2019-01-15T10:47:22+01:00maj 13th, 2018|Barnmat, DESSERTER, Glass, Sylt & Gelé, Tillbehör|0 kommentarer

Lins och halloumibiffar

Dessa lins och halloumibiffar är fantastiskt goda. halloumiosten ger biffarna ett väldigt bra tuggmotstånd något som annars kan vara lite svårt att få till med vegetariska linsbiffar. Halloumiost är en fanatiskt ost som både går att grilla och steka eller som i detta fallet, riva ner i en vegetarisk linsfärs och göra till goda [...]

Av |2019-01-15T10:59:36+01:00maj 4th, 2018|Middagstips, Sallad, Sås & salsa, Vegetariskt|0 kommentarer
Till toppen